سمینار بزرگ کسب و کار از ایده تا عمل به همت مرکز رشد فناوری شهرستان خاتم و با حمایت فرمانداری شهرستان و با حضور کارآفرین برتر کشور و مرد سال صنعت ایران دکتر علی اصغر جهانگیری و بیش از 250 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی روز سه شنبه 12 اسفند ماه در محل سالن آمفی تئاتر کانون آیت ا… خاتمی شهر هرات با حضور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از مرکز رشد خاتم، حیدری رئیس مرکز رشد خاتم گفت: علی اصغر جهانگیری دارای 40 سال تجربه در صنایع مختلف و پایه گذاری ده‌ها موسسه، مجتمع و بنگاه اقتصادی و همچنین سخنرانی در صدها سمینار، همایش و کارگاه آموزشی در سراسر کشور است. وی افزود: این سمینار با محوریت آشنایی با شیوه‌های نوین ایجاد کسب وکار- ارائه طرحها و ایده‌های عملی و کاربردی- آشنایی با فرصتهای جدید کارآفرینی در بخش کشاورزی- مشاوره در راه اندازی کسب وکار متناسب با توان و امکانات افراد در خاتم برگزار شد.

به گفته مدیر مرکز رشد خاتم، هدف از برگزاری این سمینار آشنایی مخاطبان با شیوه‌های جدید تجارت و کسب درآمد و فراگیری ایده‌های جدید برای راه اندازی کسب و کار و در نهایت تشویق و ترغیب ایشان برای فعالیت در مرکز رشد بود.

گفتنی است این سمینار با استقبال گسترده‌ای روبرو شد و علاوه بر دانش آموختگان و دانشجویان تعدادی از کارمندان و رؤسای ادارات شهرستان و سایر اقشار نیز در این برنامه حضور داشتند.

• ۲۴ اسفند, ۱۳۹۳