دکتر محمدعلی نجفی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای ملی و منطقهای پارکهای علم و فناوری گفت: با گذشت بیش از یک دهه از تأسیس این پارکها در ایران، اکنون در میان کشورهای در حال توسعه، صاحب سبک و مبدع روش نوین ایجاد این زیرساخت مهم علمی و اقتصادی هستیم.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، در این مراسم که با حضور محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، معاونان وزارت علوم، روسای پارکها و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی افتتاح شد، دکتر نجفی نقش پارکهای علم و فناوری را در توسعه پایدار منطقهای بسیار مهم ارزیابی کرد و بر نقش حمایتی مجلس شورای اسلامی در این خصوص تأکید کرد.

وی گفت: ایران در خصوص پارکهای علم و فناوری حضور پررنگ و موثری در جوامع بین‌المللی داشته و شاهد این مدعا نیز کسب پنچ دوره مقام ریاست منطقهای غرب آسیا و شمال آفریقا در انجمن بین‌المللی پارکهای علمی در 10 سال گذشته بوده است.

دکتر نجفی تصریح کرد: این پارکها پل ارتباطی دانشگاه و صنعت هستند و اشتغالزایی نخبگان، رشد و شکوفایی استانها و توسعه پایدار منطقهای به واسطه این پارکها میسر می‌شود.

وی همچنین با اشاره به هزینه کمتر اشتغالزایی در پارکها نسبت به واحدهای مستقل، گفت: حمایت مادی و معنوی مجلس از پارکهای علم و فناوری یکی از موثرترین کارهایی است که نمایندگان میتوانند برای مردم استان خود انجام دهند.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم ضمن ابراز رضایت از توسعه پارکهای علم و فناوری بر تخصصی شدن پارکها و مراکز رشد وابسته به آنها تأکید کرد و گفت: پارکهای علم و فناوری نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و سیاستهای کلان کشور در حوزه علم و فناوری دارند.

وی با اشاره به لزوم حمایت از شرکتهای دانش بنیان بر طرح آمایش سرزمینی مبتنی بر مزیتهای نسبی تاکید کرد و افزود: سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه علم و فناوری مبنا و اصلی است که میتواند دستور کار تمامی سازمانها و نهادهای ذی ربط قرار گیرد.

گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای ملی و منطقه‌ای پارکهای علم و فناوری با حضور 27 پارک علم و فناوری از 25 تا 28 آبان در محل نمایشگاه دائمی مجلس شورای اسلامی درحال برگزاری است.

• ۲۷ آبان, ۱۳۹۳