علی اکبر قیومی، مدیر مرکز فناوری مدیریت علوم انسانی پارک علم و فناوری یزد امروز یکشنبه مورخ 93/8/25 در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید صدوقی در بین مدیران، اساتید و دانشجویان این دانشگاه بمناسبت هفته کتاب با موضوع “کتاب، اقتصاد و تجاری‌سازی ایده‌ها” سخنرانی نمود.

به گزارش روابط عمومی پارک، قیومی ضمن معرفی پارکهای علم و فناوری در دنیا و در کشورمان و دستاوردهای چندساله پارک علم و فناوری یزد و شرکتهای موفق ان، به ترغیب و تشویق دانشجویان جهت حضور در پارک و فعالیت در بازار از این طریق با محوریت ایده‌های نو و خلاقانه به صورت گروهی پرداخت.

وی، پارک و مراکز رشد فناوری آن را بستری مناسب برای ایجاد فعالیتهای مختلف علمی و اقتصادی برای دانشجویان دانست و تأکید کرد: آینده شغلی بسیاری از شما می‌تواند در این بسترها شکوفا شود و در راستای کارآفرینی و تولید ثروت بر قله‌های رفیع علمی و فناوری کشور قرار گیرد.

گفتنی است در پایان مدیریت مرکزرشد علوم انسانی پارک علم و فناوری یزد به سئوالات تعدادی از دانشجویان پاسخ داد.

• ۲۵ آبان, ۱۳۹۳