جلسه هماهنگی ایجاد فن بازار منطقه‌ای استان یزد با حضور اکبر قنبرپور رییس فن بازار ملی و احمدرضا فقیه خراسانی معاون فناوری و نوآوری پارک یزد، نمایندگانی از بخش دولتی و خصوصی در تاریخ 93/12/9 در سالن جلسات VIP پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

جلسه هماهنگی جهت ایجاد فن بازار منطقه‌ای استان یزد تحت نظارت فن بازار ملی ایران با حضور رئیس فن بازار ملی با همراهی محسن علی اکبریان دبیر شبکه فن بازار ملی و محمدصالح خالقی کارشناس فن بازار ملی، معاون فناوری پارک علم و فناوری یزد، اکرم فداکار مدیر کل فناوری اطلاعات، محمدحسین ابویی رییس دفتر ارتباط صنعت با دانشگاه، نمایندگان شرکت شهرک های صنعتی، بنیاد نخبگان، جهاد دانشگاهی، پیشگامان کویر یزد و شرکتهای سورنا و راه ابریشم برگزار شد.

اکبر قنبرپور پس از بیان تاریخچه‌ای از عملکرد فن بازار ملی، فن بازار را بازوی اجرایی برای فروش محصولات فناورانه و نقطه اتصال در معامله بین فروشنده تکنولوژی و خریدار آن دانست و به پارک علم و فناوری یزد به عنوان متولی ایجاد فن بازار منطقه ای استان یزد اشاره کرد.

وی به برگزاری تورهای فناوری از نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و ایجاد شبکه بین کشورهای اسلامی و بهره‌برداری از بانکهای اطلاعاتی از جمله فعالیتهای خوب این سالها در فن بازار ملی ایران اشاره و خاطر نشان کرد: به دنبال این فعالیتها نیاز به کارگزارها در استانها احساس شد و این که در هر استان یک کارگزار داشته باشیم. در همین راستا اقدامات لازم جهت راه اندازی این کارگزاریها صورت گرفت؛ سیاست گذاریها، تعریف برنامه‌ها در فن بازار ملی صورت می گیرد و اجرا را به کارگزارها به عنوان بازوی اجرایی در استانها می‌سپاریم.

رییس فن بازار ملی تعامل با سازمانها و صنایع کوچک و شهرک های صنعتی را بسیار اثرگذار دانست که با عقد تفاهم نامه این تعامل به خوبی ایجاد شده است.

قنبرپور در پایان با اشاره به لیزینگ محصولات فناوری این کار را یکی از فعالیت های مهم دانست که در کشور در حال انجام است و مورد استقبال نیز قرار گرفته است.

لازم به ذکر است دکتر احمدرضا فقیه خراسانی معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد به عنوان میزبان، با تشکر از حضور رئیس فن بازار ملی و همراهان و دیگر مهمانها از تلاشهای ارزنده مهندس مسعود عظیمی رئیس شرکت شهرکهای استان یزد قدردانی کرد.

• ۱۱ اسفند, ۱۳۹۳