استاندار خبر داد:

محمد رضا فلاح زاده در نشست بررسی مسائل مرتبط با ایجاد مرکز فناوری کاشی و سرامیک استان که در محل سالن حمیدیا استانداری برگزار شد، با اشاره برقراری ارتباط با متخصصین اسپانیایی و سفر برخی از کارشناسان استان یزد به این کشور خاطرنشان ساخت: با توجه به برقراری تعامل استان یزد با مرکز فناوری کاشی و سرامیک اسپانیا ، به منظور بهره مندی از دانش روز دنیا و افزایش کیفیت پخت و طراحی کاشی و سرامیک در استان که از عوامل موثر در افزایش صادرات این صنعت می باشد، مرکز فناوری کاشی و سرامیک استان در محل پارک علم و فناوری یزد راه اندازی خواهد شد.

استاندار یزد افزود: ساختمان مرکز فناوری کاشی و سرامیک استان آماده تجهیز بوده و با توجه به بررسی مراکز مختلف فناوری این صنعت در سراسر دنیا لیست تجهیزات آن آماده و در دست تهیه می باشد.

وی در پایان با معرفی اعضای هیئت موسس مرکز فناوری کاشی و سرامیک استان نحوه شکل گیری این مرکز را موسسه ای دولتی – خصوصی و دانشگاهی عنوان کرد و افزود: این مرکز زیر نظر پارک علم و فناوری استان و با واگذاری بخشی از آن به بخش خصوصی فعالیت خواهد کرد.

• ۶ آبان, ۱۳۹۱