خوشبختانه پیشرفت­های علمی کشور بسیار چشمگیر بوده و درخشش ایران اسلامی بر قله‌­های علمی جهان نوید بخش آینده­ای درخشان است.

البته باید توجه داشت آنچه از منظر توانمندی اقتصادی اهمیت دارد، تکمیل زنجیره علم و فناوری در کشور است که این مهم با تجاری­ سازی نتایج فعالیت­های علمی و توسعه فناوری نهائی می­‌گردد.

خوشبختانه پارک­های علم و فناوری کشور در یک دهه فعالیت خود با حمایت از ایجاد و توسعه مؤسسات فناور علی­رغم محدودیت­ها و موانع پیش­ رو، به موفقیت­های نسبی در این زمینه دست یافته­ اند و این مهم که می­‌توان با تکیه بر دانش و توسعه فناوری کسب و کارهایی موفق و پایدار ایجاد نمود عملیاتی شده است.

دراین میان رویدادهایی مانند جشنواره ملی ایده­های برتر، جشنواره فن­‌آفرینی شیخ بهائی و همچنین جشنواره ملی علم تا عمل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عرصه ظهور و ترویج این مهم در سطح جامعه هستند و می­توانند، نقش بایسته­ ای در فرهنگ­سازی و نهادینه کردن جریان توسعه فناوری و اقتصاد مبتنی بر دانش با تکیه بر توانمندی نخبگان این مرز و بوم ایفا نمایند.

• ۹ اسفند, ۱۳۹۳