رئیس مرکز همکاریهای علمی بین‌المللی وزارت علوم از علاقمندی کشورهای جهان به گسترش روابط علمی و فناوری با ایران و شرکت دانشجویان و استادان در همایشهای علمی بین المللی مشترک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، دکتر حسین سالار آملی درباره شرایط شرکت استادان و دانشجویان در همایشهای بین‌المللی اظهار داشت: ترافیک مسئولان علمی و فناوری کشورهای جهان در ایران و همچنین حضورمسئولان علمی ایران در سایر کشورها گسترش چشمگیری یافته است.

وی با بیان اینکه همکاریهای علمی بین‌المللی ایران رو به توسعه است، ادامه داد: جایگاه ایران در مسائل علمی و فناوری به گونه‌ای است که کشورهای دیگرخواستار توسعه و انجام پروژه‌های مشترک علمی و فناوری با ایران هستند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل ، افزود: تحریمها هم در این روابط اثرگذار نیست و دانشگاهیان ما در مسائل علمی به قدری موفق هستند که کشورها تمایل دارند استادان و دانشجویان در نشستها و همایش علمی بین‌المللی‌شان شرکت کنند.

دکتر سالار آملی اعلام کرد: مشکلی در رفت و آمد دانشجویان و استادان برای شرکت در سمینارهای علمی وجود ندارد اما اگر هم مسائل مالی مطرح باشد دانشگاه‌ها باید همکاری لازم را به عمل آورند.

• ۲۶ خرداد, ۱۳۹۳