در حاشیه چهارمین کنگره بین المللی سرامیک در اصفهان، نشستی با حضور هیات مدیره مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران و مدیر مؤسسه تکنولوژی سرامیک اسپانیا (ITC ) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این نشست که با حضور پروفسور آرنالدو مرنو مدیر ITC، رئیس هیأت مدیره، مدیرعامل و اعضای مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران برگزار شد، ضمن بررسی تفاهم نامه منعقد شده بین پارک علم و فناوری یزد و مؤسسه تحقیقات صنعتی سرامیک اسپانیا، در خصوص راهکارها و برنامه های مناسب جهت اجرایی شدن این تفاهم نامه بحث و تبادل نظر شد.
پروفسور آرنالدو مرنو در این نشست ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی حقوقی مرکز فناوری سرامیک در ایران اظهار داشت: حضور پارک علم و فناوری، انجمن صنفی کاشی و سرامیک ایران و انجمن صنفی لعاب ایران و ذینفعان صنعت سرامیک در کنار نهادهای متولی فناوری از نقاط قوت راه اندازی این مرکز است که امیدوارم با این ساختار جدید نقش توسعه تکنولوژی در صنعت کاشی و سرامیک ایران بیش از پیش پر رنگ شود.
وی با بیان اینکه ITC آمادگی هرگونه همکاری در زمینه توسعه این مرکز، به ویژه در زمینه تحقیق و توسعه را دارد، عنوان کرد: بررسی مجدد تفاهم نامه فی مابین، به ویژه در جزئیات موارد قابل همکاری می تواند به عملیاتی شدن آن کمک کنند.
رئیس هیأت مدیره مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران نیز با اشاره به همکاری های گذشته بین انجمن لعاب ایران و ITC اظهار داشت: حضور ذی نفعان اصلی صنعت سرامیک در مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران، زمینه اعتماد طرف بین المللی به این مرکز را فراهم می کند که این امر منجر به توسعه این مرکز و زمینه ساز انتقال دانش و فناوری است.
رامین زارع مدیرعامل این مرکز نیز در این نشست اظهار کرد: همکاری در آموزش و توانمندسازی منابع انسانی، توسعه تجهیزات آزمایشگاهی با حمایت ITC، اجرای پروژه های مشترک تحقیقاتی که منجر به تولید پتنت و حل مسائل پیش روی صنعت شود و همچنین سرمایه گذاری در اجرای پروژه های مشارکتی با رویکرد کاهش مصرف آب، انرژی و حفظ محیط زیست از اصلی ترین اهداف مدنظر مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران در ارتباطات بین المللی است.
احسان مصطفائیان از اعضای مرکز نیز زمینه سازی حضور صنعت سرامیک ایران در بازارهای جدید را نیازمند توسعه کیفی محصولات و نوآوری در فرآیند دانست و حضور چند نفر از مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران برای آموزش توسط ITC را به عنوان سریع ترین راه شروع همکاری و انتقال دانش به مرکز عنوان کرد.
گفتنی است در پایان نشست، طرفین بر آغاز همکاری ها با توجه سرفصل های مشخص شده در تفاهم نامه منعقد شده بین پارک علم و فناوری یزد و مؤسسه تحقیقات صنعتی سرامیک اسپانیا تأکید کردند.