طی حکمی از طرف معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر سیدعلی اکرمی فر به عنوان رئیس مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری منصوب شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، در حکم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خطاب به دکتر اکرمی‌فر آمده است:
نظر به مراتب علمی وتجارب جناب‌عالی در حوزه مدیریت و سیاست‌گذاری علم، فناوری و نوآوری، به موجب این حکم به عنوان “رئیس مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری” منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از حضرت حق تعالی و با بهره‌گیری از تمامی امکانات و فرصتها در این مسئولیت خطیر و به ویژه در انجام ماموریت‌های زیر موفق باشید:
-بازنگری در ماموریتهای آن مرکز متناسب با نیازها و فرصتهای آینده و خلاءها و فرصتهای موجود در مسیر پیشرفت کشور؛ در جهت تکمیل زنجیره فعالیت‌های این معاونت.
-ارتقای جایگاه بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری و نوآوری، به ویژه تاکید در صادرات فناوری.
-تکمیل حلقه‌های زنجیره توسعه فناوری با هدف نهادینه سازی اقتصاد دانش بنیان در تعامل نزدیک با این معاونت.
-بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسی آن مرکز در کمک به حرکت شتابان توسعه فناوری در کشور.
همچنین از زحمات و تلاشهای ارزشمند و خستگی‌ناپذیر آقای مهندس حمیدرضا امیری‌نیا در دوران تصدی ریاست آن مرکز، تقدیر و تشکر می‌نمایم.
خاطرنشان می‌شود؛ دکتر سید علی اکرمی‌فر، استاد دانشگاه و دارای چندین اثر از کتاب و مقالات علمی متعددی می‌باشد و پیش از این نیز معاون برنامه‌ریزی و سیاست گذاری ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور و قائم‌ مقام معاونت پژوهشی دفتر مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری و… بوده است.

• ۳۱ خرداد, ۱۳۹۳