با حکم دکتر سلطانخواه

به گزارش دفتر ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناروی ریاست‌جمهوری، متن حکم دکتر بهزاد سلطانی به این شرح است:
“برادر ارجمند جناب آقای دکتر بهزاد سلطانی
نظر به مراتب توانمندی، تعهد، کارآمدی و تجربیات ارزشمند در حوزه فناوری، نوآوری و تجاری‌سازی که از آن برخوردارید؛ جنابعالی را به سمت مشاور در امور فناوری و تجاری‌سازی منصوب می نمایم.
کمک به توسعه فعالیت‌ها در تمامی حلقه‌های علمی، فناوری و نوآوری، بخصوص تجاری‌سازی نتایج حاصل از تحقیق و فناوری و نفوذ دانش فنی در روند تولید کالاها و خدمات با همفکری و همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری و بخش‌های مختلف این معاونت یکی از مهمترین وظایفی است که باید بدان پرداخته شود.
امیدوارم با توکل بر خداوند متعال و در پرتو ارزش‌ها و اصول والای جمهوری اسلامی ایران و اهداف دولت خدمتگزار در این مسیر مهم، موفق و سربلند باشید.”
خاطر نشان می‌گردد دکتر بهزاد سلطانی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان است و مدیر کل سابق امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله فعالیت‌های گذشته وی است.
  • ۷ فروردین, ۱۳۹۱