دوره آموزشی «آشنایی با حقوق مالکیت فکری» به همت مرکز رشد فناوری ابرکوه، یکشنبه 11 خردادماه توسط جناب آقای مهندس محمد رضا حسینی، مدیر محترم دفتر مالکیت فکری پارک علم و فناوری یزد و با حضور علاقه مندان و کارشناسان مختلف در محل سالن کنفرانس مرکز رشد فناوری ابرکوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از روابط عمومی مرکز رشد فناوری ابرکوه، در این سمینار مطالبی با موضوع مالکیت فکری و اقسام آن، قوانین مالکیت فکری در ایران، اقتصاد دانش بنیان و مالکیت فکری، مصادیق مالکیت فکری، داراییهای فکری و ارزش اقتصادی آنها، نحوه ثبت اختراع، مزایا و محدودیتهای ثبت اختراع، نحوه ثبت طرح صنعتی، نرم افزارها، علائم تجاری، مالکیت ادبی و هنری، اسرار تجاری و غیره توسط مدرس دوره ارائه شد.

گفتنی است مرکز رشد فناوری ابرکوه در راستای بسط ادبیات نوآوری، فناوری و کارآفرینی در بین مخاطبان خود سعی در برگزاری منظم سمینارهای آموزشی کوتاه مدت با حضور فارغ التحصیلان جوان و علاقه مندان می نماید که استقبال مناسب از سوی شرکت کنندگان در این دوره‌ها نشان‌دهنده لزوم ادامه این مسیر می‌باشد.

• ۱۲ خرداد, ۱۳۹۳