با همکاری پارکهای علم و فناوری سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی پارک، سید ابوالفضل شاهزاده فاضلی، دبیر دهمین دوره جشنواره ایده های برتر در ایتدا به ارایه گزارشی از نه دوره قبل این جشنواره پرداخت گفت: دهمین دوره این جشنواره با همکاری تمامی پارکهای علم و فناوری کشور، آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش برگزار خواهد شد و از توانمندی های پارکهای سراسر کشور در اجرای هرچه بهتر این جشنواره کمک خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه در دوره اول برگزاری این جشنواره در سال 82، با 453 ایده برگزار شد، افزود: سال گذشته نهمین دوره از برگزاری این جشنواره با استقبال چشمگیر مخاطبان مواجه شد و 9462 ایده به دبیرخانه ارسال شد.

شاهزاده فاضلی با اشاره به استفاده پتانسیلهای سایر پارکها در برگزاری این جشنواره اظهار داشت: پارکها می توانند در خصوص اطلاع رسانی هرچه بیشتر دهمین دوره جشنواره ایده های برتر ما را با برگزاری کارگاه های آموزشی، معرفی شرکتها برای حضور در نمایشگاه و موارد پیشنهادی یاری رسانند.

وی با بیان اینکه ایده ها در گرو های 14 گانه می توانند به دبیرخانه ارسال شود، گفت: هم اکنون سایت جشنواره به نشانی www.best-idea .ir راه اندازی شده است و تمامی علاقه مندان می توانند تا پایان مهر ایده های خود را به این نشانی ارسال کنند. هم اکنون دکتر اولیاء، یکی مدرسال صنایع دانشگاه یزد در حال برگزاری کارگاه ها آموزشی خلاقیت و نوآوری است.

گفتنی است دهمین دوره جشنواره ایده های برتر آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش در پارک علم و فناوری یزد برگزار می شود.

• ۱۷ شهریور, ۱۳۹۱