دهمین جلسه هیأت مدیره مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران، دوشنبه هفتم اسفند 96 با حضور روشنفکر، رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی وسرامیک کشور و رییس انجمن علمی سرامیک ایران، شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد و نماینده صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، کلانتر رئیس انجمن لعاب ایران و رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد، صلواتی، مدیر انجمن صنفی کاشی و سرامیک یزد و سایر اعضای هیأت مدیره مرکز در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جلسه رامین زارع، مدیرعامل مرکز ملی توسعه فناوری کاشی و سرامیک ابتدا گزارشی از فعالیت های مرکز ارائه و سپس اقدامات مرکز در حوزه های مطالعات بازار و بسترسازی مطالعاتی توسعه صادارت، رصدخانه فناوری مرکز و بهینه سازی فرایند تولید، توانمندسازی منابع انسانی، برنامه های خوشه کاشی و سرامیک، پیشرفت همکاری های بین مرکز و دانشگاه های مرتبط با سرامیک در یزد و حضور مرکز و تعامل مثبت آن با بخش دولتی و خصوصی در زمینه صنعت سرامیک را تشریح کرد.
در ادامه نیز روشنفکر، رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی وسرامیک کشور و رئیس انجمن علمی سرامیک ایران، ضمن قدردانی از تلاش های پارک علم و فناوری یزد در تاسیس این مرکز، اظهار داشت: اصلی ترین و ارزشمندترین اتفاق، شروع به کار این مرکز است.
وی انتظارات منطقی در ابتدای راه مرکز، حرکت گام به گام، اثرگذاری بلند مدت و جلب اعتماد صنعت را سیاست و رمز ماندگاری و موفقیت مرکز ملی توسعه فناوری های کاشی و سرامیک در سطح ملی و دستیابی به جایگاه اصلی خود دانست و گفت: باید از تجارب مختلف بین المللی به ویژه در حوزه توسعه تکنولوژی و ذخیره منابع و انرژی استفاده کرد.
روشنفکر افزود: ارتباط تنگاتنگ مرکز و دانشگاه های استان و کشور و عملیاتی شدن تفاهم نامه های منعقد شده، عامل اصلی تحقق شعار ارتباط صنعت با دانشگاه است.
شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد و نماینده صندوق پژوهش و فناوری استان یزد نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور رسمی انجمن صنفی تولید کنندگان کاشی و سرامیک و سایر بخش های خصوصی در این مرکز، رمز پایداری مرکز ملی توسعه فناوری های کاشی و سرامیک را خصوصی بودن آن دانست و تصریح کرد: با تغییر مدیریت ها مسیر و هدف مرکز به عنوان یک نهاد خصوصی ثابت خواهد ماند.
وی تشکیل تیم های تخصصی با حضور اعضای مرکز و دانشگاه به منظور حضور در واحدهای صنعتی و ممیزی را یکی از اقدامات مهم مرکز عنوان کرد و گفت: تعریف و اجرای پروژه های بهبود از دیگر اقدامات مرکز ملی توسعه فناوری های کاشی و سرامیک بوده است.
گفتنی است، در پایان جلسه برخی برنامه های آتی مرکز تشریح و با اجماع اعضا به تصویب هیأت مدیره رسید که از جمله مهمترین مصوبات این جلسه می توان به تجهیز و توسعه هر چه بیشتر آزمایشگاه سرامیک به منظور ارائه خدمات کامل به واحدهای کاشی و سرامیک، ارائه بسته هایی با توجیه فنی و اقتصادی به تولیدکنندگان برای دستیابی به بازارهای صادراتی، راه اندازی پورتال جامع مرکز و برگزاری اولین استارتاپ تخصصی حوزه سرامیک اشاره کرد.

• ۱۱ اسفند, ۱۳۹۶