از طرح نوآورانه کاغذ چندلایه جاذب گاز H2S1 روز شنبه 30 دی ماه در مرکز نوآوری زیست فناوری پارک علم و فناوری یزد دفاع شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، کاغذ چند لایه جاذب گاز H2S1 سازگار با محیط زیست و دارای مزیت هایی مانند ارزان و در دسترس بودن است که توسط محمد علی دهقان ارائه شد.
همچنین طرح های سامانه هوشمندساز بازتابنده دوربین نقشه برداری و شیر هوشمند آب با قابلیت خود شارژی و نمایش میزان مصرف آب توسط سید احمد الماسی و مهران کریمی از دانشجویان دانشگاه یزد نیز در محل این دانشگاه دفاع شد.
گفتنی است مرکز نوآوری با توجه به رسالت خود در حمایت از طرح های نوآورانه، طرح های ارائه شده توسط صاحبان ایده را در مرحله اول در شورای پذیرش مطرح و پس از تصویب، تسهیلات و حمایت هایی در اختیار آن ها قرار می دهند. در مرحله بعد صاحبان ایده پس از اجرایی کردن طرح، گزارشی از روند کار خود به این مرکز ارائه می کنند و با حمایت های مشاوران طرح های خود را به صورت نمونه اولیه به اتمام می رسانند.
شایان ذکر است در صورت اتمام موفق طرح ها، پارک مشاوره و حمایت های لازم برای ثبت اختراع را نیز در اختیار مجریان طرح قرار می دهد.