از دو طرح نوآورانه فعال سازی خودکار چراغ های اتومبیل و موتور سیکلت و روروک هوشمند که با حمایت مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد به مرحله اجرا رسیده روز چهارشنبه 14 مهر 95 در این مرکز دفاع شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جلسه علی عرشیا وظیفه شناس، دانش آموز کلاس دوم دبستان و کوچک ترین عضو مرکز نوآوری، از طرح فعال سازی خودکار چراغ های اتومبیل و موتور سیکلت دفاع کرد. در این وسیله که به کمک کارشناس مرکز نوآوری ساخته شده، سنسور های نوری به گونه ای تعبیه شده که در شرایطی که روشنایی محیط به سطح خاصی کاهش یابد به صورت اتوماتیک چراغ ها روشن می شود.

طرح روروک هوشمند که در آن گیرنده-فرستنده های رادیویی، مکان روروک کودک را با استفاده از دستبند مادر به وی هشدار می دهد نیز به سرپرستی مهدی دهقان دفاع شد.

گفتنی است، مرکز نوآوری با توجه به رسالت خود در حمایت از طرح های نوآورانه، طرح های ارائه شده توسط دانشجویان را در مرحله اول در شورای پذیرش مطرح و پس از تصویب، تسهیلات و حمایت هایی در اختیار آن ها قرار می دهند.در مرحله بعد صاحبان ایده پس از اجرایی کردن طرح، گزارشی از روند کار خود به این مرکز ارائه می کنند و با حمایتهای مشاوران مرکز طرح های خود را به صورت نمونه اولیه به اتمام می رسانند. شایان ذکر است در صورت اتمام موفق طرح ها، پارک مشاوره و حمایت های لازم برای ثبت اختراع را نیز در اختیار مجریان طرح قرار می دهد.