دکتر مظفر شریفی مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، از برگزاری پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر در 25 آذر ماه امسال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، دکتر شریفی دبیر پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر در نشست خبری به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری که در تاریخ 23 تا 26 آذر ماه برگزار می‌شود، اظهار داشت: امیدواریم این جشنواره مانند سالهای قبل با کیفیت بیشتر برگزار شود و کشورمان از آثار آن بهره لازم را ببرد.
وی افزود: 66 دانشگاه و مؤسسه پژوهشی بر اساس آیین‌نامه موجود پژوهشگران و فناوران خود را معرفی کرده‌اند که در این راستا نتایج بررسیها توسط کمیته‌های تخصصی به زودی مشخص می‌شود و از این تعداد 51 مورد مربوط به دانشگاه و مؤسسه پژوهشی وابسته به وزارت علوم و 15 مورد نیز از سایر وزارتخانه‌ها ارسال شده است.
به گفته دکتر شریفی بر این اساس 162 مورد پرونده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که 132 مورد مربوط به پرونده‌های دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و 30 پرونده نیز مربوط به وزارتخانه و سایر دستگاه‌های اجرایی است.
دبیر پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر با بیان این که امسال حداقل امتیازات لازم برای انتخاب پژوهشگر و فناور برگزیده نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: بر این اساس امسال نسبت به سالهای گذشته با توجه به افزایش امتیازات تعداد برگزیدگان محدودتر خواهد بود و در نهایت حداکثر از 40 نفر از پژوهشگران و فناوران برتر تقدیر صورت می‌گیرد.

• ۲۰ آبان, ۱۳۹۳