دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی در حاشیه افتتاح مرکز توسعه فناوری هنرهای دیجیتال:

سیدمحمدحسین سجادی نیری ، دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، در حاشیه افتتاح مرکز توسعه فناوری هنرهای دیجیتال پارک علم و فناوری یزد با بیان اینکه طی سال های اخیر پیشرفت پارک علم و فناوری یزد در میان دیگر پارک های کشور نمود داشته است، گفت: یکی از این پیشرفت ها تاسیس مراکز توسعه فناوری از جمله مرکز توسعه فناوری هنرهای دیجیتال در یزد بوده است.

سجادی فناوری های نرم و فرهنگی را به عنوان یکی از اولویت های اول سند جامع ملی کشور برشمرد و گفت: با توجه به نگاه چندین ساله ی کشور به فناوری های سخت، متاسفانه فناوری های نرم همچنان مهجور و نامانوس مانده است.

وی با بیان اینکه فناوری های نرم ، فناوری است که با تغییر در نگاه ، رفتار و یا روح انسان استخراج و حوزه های علوم انسانی و هنر را در بر می گیرد، گفت: در سال های آینده رقابت و مزیت جدی کشور ها در حوزه ی فناوری های نرم خواهد بود

وی افزود: اصولافناوری های سخت پیچیده به کشور های در حال توسعه واگذار شده است و کشور های توسعه یافته تر مراکز گفتمان فناوری های نرم از جمله فناوری های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی خواهند بود.

رئیس ستاد توسعه ی فناوری های نرم با اشاره به این موضوع که 55 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور از رشته های علوم انسانی و هنر هستند اظهار داشت: باید توجه ویژه ای به فناوری نرم مبذول داشت.

وی پویانمایی را یکی از حوزه های درآمدزا عنوان کرد و گفت: توجه بیشتر به این حوزه می تواند جایگزین خوبی برای خام فروشی و فروش نفت باشد.

سجادی نیری افزود: پارک علم و فناوری یزد امکان استقرار و توسعه شرکت ها، بازاریابی برای فروش محصولات، اخذ سفارش و همراهی ارگان های مختلف را دارد و می تواند کمک جدی به توسعه حوزه پونمایی و انیمیشن نموده و الگویی برای دیگر استانها شود.

گفتنی است، مرکز توسعه فناوری هنرهای دیجیتال با حضور محمدحسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، صداقت کشفی، قائم مقام صدا و سیمای استان یزد، معاونین اداره کل میراث فرهنگی استانو جمعی از اصحاب رسانه ، 17 شهریور 95 در پارک علم و فناوری یزد افتتاح شد.