دکتر محمد صالح جوکار، نماینده مردم شریف یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان با دکتر داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک، در ابتدای این دیدار دکتر جوکار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی هستند، بر حمایت از آنها تأکید نمود. وی در ادامه به اقدامات انجام شده در حمایت از پارک علم و فناوری یزد اشاره نمود.

دکتر داریوش پورسراجیان، پارک علم و فناوری یزد نیز ضمن خیر مقدم به حمایتهای قانونی از پارکها و شرکتهای دانش‌بنیان اشاره کرد و تصویب قانون شرکتهای دانش‌بنیان، تقویت صندوقهای پژوهش و فناوری را از جمله اقدامات مثبت در این زمینه برشمرد. وی همچنین فلسفه وجودی پارکها را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و مقاوم‌سازی اقتصاد دانست. در ادامه دکتر جوکار، ریشه‌ بسیاری از مشکلات در حوزه‌های مختلف را عدم اجرای صحیح قانون برشمرد و بر اجرای درست قانون تأکید کرد.

در ادامه دکتر داریوش پورسراجیان، وجود نیروهای نخبه و متخصص یزدی را نقطه قوت پارک دانست و افزود: اگر محلی برای جذب این نیروها وجود نداشته باشد، نیروهای نخبه و متخصص از استان مهاجرت می‌کنند و به جای آن نیروهای غیرمتخصص وارد می‌شوند که تبعات اجتماعی و فرهنگی غیرقابل جبرانی را به دنبال خواهد داشت.

دکتر جوکار نیز با بیان اینکه در شاخصهای توسعه‌ای به ادبیات فناوری پرداخته نشده است، خواستار توجه مسئولین برنامه و بودجه به شاخصهای توسعه فناوری چون شرکتهای دانش بنیان، مرکز رشد، پارکهای علم و فناوری شد.

وی استقرار مجمع نمایندگان استان در پارک علم و فناوری یزد را فرصتی برای هم‌افزایی با فرهیختگان در راستای حل مشکلات کشور و استان دانست و آمادگی خود را جهت برگزاری نشستهای ماهیانه با نخبگان و فرهیختگان اعلام نمود.

در این نشست مهندس شکوهی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد نیز در زمینه تخصیص بودجه بیشتر به پارکها، تدوین قوانین مرتبط با ورود و انتقال فناوری و آمادگی پارک یزد برای کمک در این بخش را اعلام نمود.

گفتنی است در پایان مقرر شد تعاملات مجمع نمایندگان و پارک استان یزد در قالب تفاهم‌نامه‌ای به امضای آقایان دکتر جوکار و دکتر پورسراجیان برسد.

• ۱۱ خرداد, ۱۳۹۳