گردهمایی سالیانه مرکزی نوآوری 93/12/18 در محل سالن پارک علم و فناوری یزد با حضور جمعی از مسؤولان استان، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پارک، دکتر داریوش پورسراجیان ضمن خوشامدگویی به مهمانان دوره دیده‌های مرکز نوآوری را سفیران حوزه فناوری خواند و تاکید کرد: باید این دانش و تجربه به دیگران نیز منتقل شود. پارک علم و فناوری از ابتدای شکل‌گیری، ضرورت فعالیت در حوزه فرهنگ سازی، خلاقیت و نوآوری راحس کرد و برای اولین بار این مرکز در پارک یزد ایجاد شد، در ابتدا خیلی از فعالیتها دست نیافتنی به نظر می رسید اما اکنون به خوبی اجرایی شده است و مدلی برای سایر پارکهای کشور به شمار می‌رود.

رئیس پارک علم و فناوری یزد گفت: یکی از مسائلی که در حوزه فرهنگی توسعه فناوری، به عنوان مأموریت پارکها وجود دارد و باید به عنوان یک فرآیند پیش نیاز به آن نگاه کرد، ترویج فرهنگ نوآوری است. در همین راستا مرکز نوآوری ایجاد شده تا بدون هیچ فرمت و قالب خاص و بدون هیچ مانع و ترسی، ایده‌ای که در ذهن افراد شکل می‌گیرد به محصول تبدیل شود.

وی در ادامه مأموریت مرکز را وادار کردن ایده پردازان به اثبات گفته‌هایشان در محیطی دوستانه و علمی با استفاده از ظرفیتهای مشاورین و حمایتهای مرکز دانست.

داریوش پورسراجیان گفت: بعد از گذشت 12 سال مشخص شده که تصور ابتدایی ما از آن ماموریت تصور درستی بوده است و همچنان ما به این حساس سازی نسبت به موضوع خلاقیت و نوآوری نیاز داریم تا بتوانیم پارک موفقی داشته باشیم.

پورسراجیان اعلام کرد: با پیگیریهای صورت گرفته از ابتدای سال جاری توسعه مراکز فناوری در مراکز آموزشی را داشته‌ایم که دانشگاه و جهاد دانشگاهی در این خصوص پیشگام بوده‌اند.

وی در پایان از همکاری و همراهی استانداری یزد، آموزش و پرورش استان، بنیاد نخبگان یزد و دانشگاه‌های استان با پارک در زمینه‌های مختلف به خصوص فعالیتهای ترویجی پارک، تشکر و قدردانی کرد.

• ۲۰ اسفند, ۱۳۹۳