رئیس پارک علم و فناوری یزد خبر داد

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از خبرگزاری فارس، محمدعلی امراللهی در نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد با مدیران حوزه‌های مرتبط اظهار داشت: یکی از اقدامات شاخص پارک علم و فناوری یزد، حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان برای شرکت در نمایشگاه‌‌های بین‌المللی است و در این راستا به تازگی چند شرکت یزدی در نمایشگاه اربیل عراق شرکت کرده‌ و سرمایه‌‌های خوبی نیز جذب کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به برخی برنامه‌های پارک علم و فناوری استان یزد گفت: طرح جامع پارک علم و فناوری در یزد 10 ساله است و عمری بیشتر نسبت به سایر استانها دارد. امراللهی عنوان کرد: با توجه به تعهدی که دولت برای ایجاد 25 هزار شرکت دانش‌بنیان تا پایان برنامه پنجم دارد و 2 هزار مورد از این شرکتها نیز مربوط به استان یزد است، زمینی برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در یزد تخصیص یافته و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

• ۱۸ بهمن, ۱۳۹۱