فرماندار شهرستان خاتم با حضور در دفتر رئیس پارک علم و فناوری یزد، راهکارهای توسعه مناسبات و فعال سازی دفتر مرکز رشد فناوری این شهرستان را بررسی کرد.
جواد میربهبودی، فرماندار شهرستان خاتم در این دیدار با اشاره به ظرفیت های این شهرستان به ویژه در بخش کشاورزی و اکوتوریسم، از آمادگی و علاقمندی فرمانداری خاتم برای کمک به فعال سازی مجدد مرکز رشد فناوری در این منطقه سخن گفت.
وی فعالیت پارک علم و فناوری یزد در شهرستان خاتم را مطابق با مطالبه مردم و به ویژه جوانان نخبه و دانشگاهیان منطقه دانست و برای کمک به تامین فضای کاری لازم برای آغاز به کار مرکز فناوری قول مساعد داد.
محمد مهدی لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد نیز در این دیدار، کشاورزی و دامپروری را از جمله بخش‌های حساس و حیاتی دانست و بر ضرورت ورود جدی دانش بنیان به این حوزه ها تاکید کرد.
وی با اشاره به سابقه فعالیت مرکز رشد فناوری پارک یزد در شهرستان خاتم، عدم تامین فضای کاری شایسته و پایدار را مشکل اصلی در راه اندازی مجدد این مرکز دانست.
لطفی با اشاره به حمایت جدی پارک یزد از فعالیت‌های ترویجی تبلیغی و برگزاری رویداد های فناورانه در شهرستانها، افزود: انجام تعهدات فرمانداری خاتم در تامین فضای کاری و نیروی انسانی، زمینه‌ساز فعالیت مرکز رشد فناوری شهرستان خواهد بود.

• ۵ آبان, ۱۳۹۹