پارک علم و فناوری یزد و شرکت های مستقر در آن در نمایشگاه جانبی بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، چند شرکت فعال مستقر در این پارک با برپایی غرفه و ارائه محصولات خود، در نمایشگاه جانبی بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران شرکت نمودند که از جمله این شرکت ها می توان به پایا الکترونیک، یکتا مبدل پارس، سیروان، ژتون، صافات انرژی و رایانش تصویر مبنا اشاره کرد.
گفتنی است، پارک علم و فناوری یزد علاوه بر حمایت از برگزاری این کنفرانس با برپایی غرفه، در نمایشگاه جانبی آن حضور فعال دارد.
بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران با هدف گسترش دانش فنی و همچنین ایجاد محیطی مناسب برای تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و تشویق مشارکت محققان، 10 الی 12 اردیبهشت به میزبانی دانشگاه یزد برگزار می شود.