پارک علم و فناوری یزد با حضور 4 شرکت در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران که با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری سازمان صنایع هوایی از 27 تا 30 آبان در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزارشد، شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی پارک، غرفه پارک علم و فناوری یزد با حضور 4 شرکت (سورنا، راه ابریشم، آرمان گستر و نانو آلیاژ کویر ) یکی از غرفه‌های فعال در این نمایشگاه بود. این نمایشگاه فرصت خوبی برای این شرکتها جهت معرفی خود با بازدیدکنندگان و ارتباط‌گیری با فعالان صنعت هوایی بوجود اورد که در آینده نتایج حضور موسسات در این نمایشگاه دیده خواهد شد.

علاوه بر معرفی پارک علم و فناوری یزد، ارائه برنامه‌های پارک یزد در راستای همکاری با ستاد هوایی به عنوان اولین عضو مگاپارک هوایی؛ از جمله ارائه برنامه برگزاری کارگاه تخصصی”سیستمهای نوین ترافیک هوایی” و اولین ایرشو هوایی و همایش تخصصی”صنعت هوایی فرصتهای پیش روی شرکتهای دانش‌بنیان مستقر در پارک” جز ماموریت و فعالیتهای پارک بود.

همچنین جلسه مشترکی با حضور دکتر محمدصالح اولیا ریاست محترم دانشگاه یزد، دکتر اختیاری نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر فقیه معاون نوآوری و فناوری پارک علم و فناوری یزد و همچنین دکتر سریزدی مشاور طرح و برنامه پارک علم و فناوری یزد و مسئول مگاپارک تحقیقات و فناوری هوایی با موضوع همکاری پارک یزد با صنعت هوایی و راه‌های مناسب جهت حضور و فعال‌سازی موسسات هوایی برگزار شد. در این راستا قرار شد قسمتی از زمین طرح جامع پارک یزد جهت برگزاری مسابقات مدل هواپیما آماده تا در بلند مدت با ساخت فرودگاه تفریحی پارک، حوزه هوایی بصورت فعال با محوریت مرکز رشد هوایی و هوانوردی ایجاد گردد. همچنین یکی از شرکتهای پارک، پیشنهاد خرید چند سیمولاتور را ارائه و تصمیم گرفته شد تا این شرکت این پیشنهاد را عملی نماید.

گفتنی است نمایشگاه بین‌المللی هوایی ایران در جزیره کیش از سال ١٣٨١ هر دو سال باهدف ارائه توانمندیهای صنایع هوایی و هوانوردی جمهوری اسلامی ایران و معرفی آخرین دستاوردها و فناوریهای مربوط درسطح بین‌المللی برگزار می‌شود. در این نمایشگاه شرکتهای مختلف بزرگ، کوچک و متوسط فعال در صنعت هوایی حضور داشتند. امسال حضور پر رنگ ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از جلوه‌های نمایشگاه بود.

ستاد هوایی با 4 حوزه حضور داشت که یکی از این حوزه‌ها مگاپارک تحقیقات و فناوری هوایی بود. این شبکه در برگیرنده کلیه پارکهای علم و فناوری فعال درحوزه هوایی و هوانوردی است. در این راستا پارک علم و فناوری یزد به عنوان اولین عضو این مگاپارک نیز حضور داشت. در این نمایشگاه از چهار نوع بالگرد تجاری، محیطبانی، آموزشی و توریستی؛ پهپادهای تجاری، در سه کلاس وزنی کوچک، متوسط و بالگردی و سیمولاتورساخت داخل رونمایی شد.

• ۵ آذر, ۱۳۹۳