منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی روز پنجشنبه 19 شهریور به استان یزد سفر خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری، این سفر در راستای توسعه صنعت هوایی و هوانوردی در استان یزد و امضای دو تفاهم نامه بین ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی با پارک علم و فناوری یزد و دانشگاه یزد، انجام خواهد شد.
موضوع تفاهم‌نامه ستاد با پارک، مشارکت و همکاری ستاد و پارک در راه اندازی مرکز رشد فناوری با محوریت صنایع هوایی و هوانوردی در پارک علم و فناوری یزد و شبکه سازی با سایر پارک های مستقر در منطقه به منظور حمایت از راه‌اندازی و گسترش و توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان توسط فارغ‌التحصیلان، کارآفرینان و صاحبان ایده در زمینه‌های تخصصی مرتبط و انجام پروژه های بزرگ ملی در شبکه ایجاد شده، خواهد بود.
گفتنی است، در تفاهم نامه با دانشگاه یزد راه اندازی مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی مرجع ایمنی استاندارد هوایی مورد تفاهم طرفین قرار خواهد گرفت.
  • ۱۳ شهریور, ۱۳۹۴