جشنواره و نمایشگاه اختراعات رویش زردکوه، روز چهارشنبه 22 آذر ماه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس دانشگاه یزد و برخی از مسئولان استانی در سالن فجر دانشگاه یزد گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جشنواره دو روزه که به میزبانی یزد برگزار می شود، 172 طرح از استان‌های یزد،‌ اصفهان، چهارمحال و بختیاری،‌ مرکزی و قم شرکت دارند و مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد نیز با 5 طرح در این نمایشگاه حضور یافته است.
این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، شناسایی و حمایت از اختراع های برگزیده و تبدیل دارایی های فکری به ثروت، هرسال در یکی از استان های پهنه زردکوه برگزار می شود.
شرکت کنندگان در این جشنواره مخترعینی هستند که طی سه سال گذشته اختراع خود را به ثبت رسانده و علاوه بر دریافت گواهی ثبت اختراع، محصول اولیه تولید کرده اند.
گفتنی است علاقه مندان می توانند در تاریخ 22 و 23 آذرماه، از ساعت 8 لغایت 17 از نمایشگاه اختراعات رویش زردکوه بازدید نمایند.