هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران، چهارشنبه دوم آبان 97 با حضور عباس سروش، معاون آب و آبفای وزیر نیرو، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، جوادیان زاده، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای یزد، محمدصالح اولیاء، رئیس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولین، در محل دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، مرکز توسعه فناوری آب پارک علم و فناوری یزد و شرکت تمدن کاریزی، از شرکت های فناور مستقر در پارک، در نمایشگاه جنبی این کنفرانس شرکت نموده و فعالیت ها و محصولات خود را در معرض نمایش قرار دادند.
در مراسم افتتاح این نمایشگاه، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری و شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک یزد، سروش، معاون آب و آبفای وزیر نیرو را در بازدید از هر دو غرفه پارک همراهی کردند.
گفتنی است، این نمایشگاه 2 و 3 آبان در دانشگاه یزد دایر خواهد بود.