شرکت درخشان صنعت ایساتیس یکی از شرکت هایی است که در پردیس جامع پارک یزد زمین خریداری کرده است. مجتبی ایزدی، مدیرعامل این شرکت در گفتگویی ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه فعالیت شرکت، گفت: شرکت درخشان صنعت در زمینه مانیتورینگ و کنترل تجهیزات دی ام اس و بی ام اس و توسعه نرم‌افزارهای مربوط به آن فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۱۸ سال است که در این حوزه فعالیت می‌کنیم، گفت: بیش از ۴۰۰ مشتری بالقوه، ۳۰ هزار نقطه سبز در ۸۰ شهر کشور و تقریبا ۵۰ تا از سازمان های بزرگ کشور را تحت پوشش داریم.
ایزدی با اشاره به دریافت زمین در پردیس جامع پارک یزد در پاییز سال جاری، گفت: با توجه به اینکه هنوز ساخت و ساز زمین ها را آغاز نکرده و در آن ها ساکن نشدیم، خیلی از مشکلات آن آگاه نیستیم.
وی با انتقاد از افرادی که پردیس جامع را مشابه شهرک های صنعتی می دانند، گفت: متاسفانه در میان افرادی که برای دریافت زمین های پردیس درخواست داده و یا زمین ها را دریافت کردند، ذهنیت ساخت سوله و ایجاد شهرک صنعتی وجود دارد که ممکن است در آینده تنش زا شود.
ایزدی افزود: در جلسه مسوولین پارک با مدیر عاملان شرکت هایی که در پردیس جامع زمین داشتند، معاون فناوری و نوآوری پارک به صراحت اعلام کرد که اجازه نمی‌دهند در این اراضی ساخت و سازهای مدل شهرک صنعتی انجام شود که امیدواریم تا پایان اینگونه باشد.
وی ضمن قدردانی از زحمات مسوولین پارک یزد برای دریافت این زمین ها با وجود درخواست تعداد زیادی از دستگاه ها و سازمان ها ، گفت: با توجه به اینکه شرکت ما نزدیک ۱۶ سال است که در پارک یزد مستقر بوده و عضو خانواده پارک است، شاهد پیگیری های این مجموعه برای دریافت این زمین ها بوده و از دکتر لطفی، رئیس پارک که این تلاش چند ساله را به نتیجه رساند تشکر می کنم.
ایزدی با تاکید بر تسریع ساخت و ساز در این اراضی، گفت: با توجه به اینکه مدل ساختی که برای این زمین ها در نظر گرفته شده نسبت به مدل سنتی و صنعتی و ساخت سوله ها پرهزینه تر است، ممکن است خیلی از شرکت ها به سمت ساخت و سازهای سنتی بروند.
وی افزود: هزینه ساخت سنتی حدود یک و نیم میلیارد بوده و این در حالی است که هزینه ساخت مدلی که پارک در نظر گرفته حدود 4 میلیارد است و بنابراین پارک باید حمایت های مالی و تسهیلات ویژه ای برای شرکت ها در نظر بگیرد.
ایزدی با اشاره به تسهیلات ساخت و ساز صندوق پژوهش و فناوری استان یزد به شرکت های دارای زمین در این پردیس، گفت: این تسهیلات برای شرکت ها 500 میلیون تومان است زیرا اکثر آن ها دانش بنیان نیستند بنابراین باید تمهیداتی اندیشیده شود تا این مشکل برطرف شود.
وی با بیان اینکه شرکت درخشان صنعت فعالیت خود برای ساخت و ساز زمین واگذار شده در پردیس جامع را آغاز کرده و تمام تلاش خود را برای ساخت در فرمتی که مدنظر پارک است، انجام می دهد، گفت: اگر چند شرکت بزرگ مانند پیشگامان کویر یزد و یا هلدینگ های بزرگ در این اراضی زمین داشته باشند موجب رونق و آبادانی آن خواهند شد.
ایزدی، نزدیک بودن این اراضی به شهر و حضور ترکیبی از شرکت های قدرتمند در این مجموعه را از ویژگی های مثبت آن برشمرد و گفت: حضور در چنین مجموعه هایی باعث پیشرفت پروژه های شرکت ها و ایجاد ارتباطات بین المللی می شود.
وی تصریح کرد: ما عضو این مجموعه با ساختار بین المللی هستیم و هرچقدر آن تکمیل تر و کامل تر باشد برای ما اتفاقات بهتری می افتد.
مدیرعامل شرکت درخشان صنعت ایساتیس ضمن ابراز نگرانی از امکان عدم ساخت زمین ها و نگه داشتن آن ها توسط برخی افراد با توجه به فرهنگ غالب در شهر یزد، گفت: احتمال دارد برخی افراد زمین ها را گرفته و نسازند و تلاش بقیه افراد از بین برود .
وی افزود: نگرانی بیشتر به دلیل تغییر دولت است که امیدواریم یک فرمت قانونی غیرقابل بازگشت و قوانین محکمی برای این زمین ها تعیین شود تا با تغییر دولت، این زمین ها در اختیار پارک باقی مانده و تبدیل به شهرک صنعتی نشود.

• ۱۵ فروردین, ۱۴۰۰