جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش استان یزد با موضوع برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی ، 19 مهر 95 با حضور احمد شیرزاد، مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان، امین درخشان، دبیر اجرایی هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی و جمعی از مدیران آموزش وپرورش استان یزد، در سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جلسه امین درخشان، دبیر اجرایی این مسابقات، ضمن ارائه ی گزارش مختصری از عملکرد هفت دوره پیشین مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی، به تشریح اقدامات انجام شده برای برگزاری این دوره از مسابقات پرداخت. همپچنین مسائلی از قبیل نحوه ی اطلاع رسانی، خدمات رفاهی جهت اسکان شرکت کنندگان، برگزاری دوره های آموزشی برای آمادگی بیشتر دانش آموزان و ایجاد انگیزه جهت حضور گسترده تر در این مسابقات مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، هشتمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش آموزی 4 و 5 آذر ماه به صورت ملی توسط پارک علم و فناوری یزد و با همکاری وزارت آموزش و پرورش در دانشگاه یزد برگزار خواهد شد.