جلسه شورای سیاست گذاری مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد، 19 مهر 95، با حضور داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک یزد، احمدرضا فقیه خراسانی ، معاون فناوری و نوآوری پارک و مدیران مراکز رشد و نوآوری در محل مرکز نوآوری برگزار شد.

در این نشست نوشین فیروزفر، مدیر مرکز نوآوری، ضمن ارائه ی گزارشی از فعالیت های انجام شده در این مرکز در سال گذشته تا کنون، به تشریح برنامه های جاری این مرکز از جمله برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی پرداخت.

داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، نیز در این نشست با تاکید بر نقش مهم مرکز نوآوری در شناسایی استعداد های دانش آموزی، گفت: رسالت این مرکز هدایت این استعداد ها در جهت ترویج فرهنگ خلاقیت و نهایتا کارآفرینی است.

گفتنی است، در این جلسه در خصوص راه اندازی سطح 4 این مرکز، حمایت های دفاتر مرکز نوآوری در مدارس، طرح کارآموزی در مرکز نوآوری و راه انداری بخش انیمیشن در این مرکز، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.