جلسه دفاع از طرح های پرینتر سه بعدی شکلات و مواد غذایی و طراحی و ساخت کوره عملیات حرارتی تحت میدان مغناطیسی، پایان یافته در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد، روز دوشنبه 8 بهمن در مرکز پردیس فناوری پارک در دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، مصطفی شکوری، یکی از صاحبان طرح ساخت کوره عملیات حرارتی تحت میدان مغناطیسی، با بیان اینکه با توجه به خلأ موجود در زمینه تولید مواد مغناطیسی و الکتریکی در کشور، باید شرایط تولید مواد مذکور را به گونه ای بهینه سازی کرد، اظهار داشت: علاوه بر این از آنجایی که دانش فنی و دستگاه های لازم در حوزه تولید مواد الکتریکی در کشور موجود نیست وابستگی کشور جهت واردات این مواد روز به روز در حال افزایش است.
اسماعیل محبی، یکی دیگر از صاحبان طرح، افزود: در نوآوری مذکور سعی شده تا با طراحی و ساخت یک کوره عملیات حرارتی با قابلیت اعمال میدان مغناطیسی ثابت و متغیر به صورت همزمان امکان تولید این دسته از مواد استراتژیک فراهم شود.
گفتنی است، طرح پرینتر سه بعدی شکلات و مواد غذایی نیز در این جلسه توسط محمدصادق مظفری، صاحب آن، دفاع شد.
لازم به ذکر است، مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد با توجه به رسالت خود در حمایت از طرح های نوآورانه، طرح های ارائه شده توسط صاحبان ایده را در مرحله اول در شورای پذیرش مطرح و پس از تصویب، تسهیلات و حمایت هایی در اختیار آن ها قرار می دهند. در مرحله بعد صاحبان ایده پس از اجرایی کردن طرح، گزارشی از روند کار خود به این مرکز ارائه می کنند و با حمایت های مشاوران، طرح های خود را به صورت نمونه اولیه به اتمام می رسانند در صورت اتمام موفق طرح ها نیز پارک علم و فناوری یزد مشاوره و حمایت های لازم برای ثبت اختراع را در اختیار مجریان طرح قرار می دهد.

فایل‌ها

توضیحات نسخه دریافت