جلسه تقدیر و تشکر از مسئولان برگزاری ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی با حضور هیأت رئیسه پارک علم و فناوری یزد و جمعی از مربیان، داوران و حامیان این سری از مسابقات امروز دوشنبه مورخ 93/8/26 در محل سالن جلسات اقبال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک، در ابتدای این مراسم مهندس سید امین درخشان، دبیر اجرایی ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی با بیان اینکه امسال مسابقات جنبه آموزشی داشته است، اظهار داشت: این دوره از مسابقات بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نیز سند راهبردی نخبگان برگزار شد. درخشان با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات شاهد جذب بسیار خوبی در بخش جوایز بودیم، افزود: خوشبختانه از حمایت خوبی از سوی کمیسیون ملی یونسکو برخوردار و شاهد برگزاری مسابقات در یک محیط کاملا علمی بودیم. وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات رشته‌های زیست و شیمی برای اولین بار برگزار گردید که با استقبال خوب شرکت‌کنندگان مواجه شد.

دبیر اجرایی ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی با بیان اینکه 188 تیم در سایت مسابقات ثبت‌نام قطعی داشتند، گفت: امیدورایم بتوانیم سال آینده این مسابقات را به صورت ملی برگزار کنیم. وی ادامه داد: امیدواریم با برگزاری چنین مسابقاتی زنجیره مهارت تا خلاقیت را در دانش‌آموزان تکمیل کنیم.

دکتر داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد در این مراسم ضمن تشکر از زحمات مسئولان اظهار داشت: این دوره از مسابقات به لحاظ کیفی و کمی دارای رشد چشمگیری بوده است و امیدواری بتوانیم در دوره بعد این مسابقات را به صورت منطقه‌ای برگزار کنیم.

مهندس شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک نیز در این مراسم سخنرانی نمود و افزود: باید سعی کنیم توانمندیهای دانش‌آموزان را با برگزاری چنین مسابقاتی شکوفا کنیم و زمینه را برای رشد استعدادهای آنها فراهم نماییم. وی ادامه داد: در صورت تلاش و پشتکار می‌توانیم به هرآنچه می‌خواهیم برسیم.

دکتر احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک نیز با بیان اینکه مسئولان پارک علم و فناوری یزد تا حد توان این مسابقات را حمایت کردند، از زحمات تمامی دست اندکاران به خصوص جناب آقای درخشان تقدیر و تشکر نمود.

در پایان از داوران و کادر اجرایی مسابقات و نیز مربیان دانش‌آموزان شرکت کننده در مسابقات با اهدا لوح تقدیر تشکر و قدردانی گردید.

• ۲۶ آبان, ۱۳۹۳