جلسه انگیزشی و افتتاحیه ی پروژه های بین المللی شرکت شکلات از طریق دفتر مبادلات ایران و کانادا با حضور احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد، تقی فرهنگ نیا، مدیر پردیس علوم انسانی و هنر پارک، محمد قویدل، مدیر روابط بین الملل پارک یزد، علی مدرسی، مدیر دفتر مبادلات ایران و کانادای پارک علم و فناوری یزد و مهدی میردهقان، مدیرعامل شرکت شکلات، 22 آذر 97 در مرکز فناوری اقبال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این نشست که یک جلسه انگیزشی برای اعضای تیم شرکت شکلات، مستقر در پارک علم و فناوری یزد به عنوان مسئول اجرایی این دو پروژه بود، گزارشی از روند پیشرفت این دو پروژه به حاضرین ارائه شد.
گفتنی است، این دو محصول ویدیو گیم موبایلی و ویدیو گیم در کنسول است که دفتر مبادلات ایران و کانادای پارک علم و فناوری یزد به این شرکت در زمینه جذب سرمایه گذار و مارکتینگ آن در سطح بین الملل کمک خواهد کرد.
لازم به ذکر است، علاقه مندان به سرمایه گذاری روی این دو محصول می توانند با علی مدرسی، مدیر دفتر مبادلات ایران و کانادای پارک علم و فناوری یزد از طریق شماره 09133572252 در ارتباط باشند.

• ۲۴ آذر, ۱۳۹۷