جلسه آشنایی با تجارب سید محمد علی مدرسی و سینا رادمرد، پنج شنبه 16 فروردین با حضور داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، مدیران پارک و جمعی از مدیران عامل شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد در سالن اجتماعات مرکز فناوری اقبال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جلسه سید محمد علی مدرسی، موسس شرکت تدبیر و توسعه پرنیان، مدیر اسبق انجمن سمپاد و نخبگان و مشاور در برنامه ریزی استراتژیک توسعه در معرفی خود گفت: از سال 84 با مدیریت انجمن سمپاد و نخبگان وارد پارک علم و فناوری یزد شدم پس از آن شرکت تدبیر و توسعه پرنیان با موضوع راه اندازی کار آفرینی در فضای مجازی در پارک در مرکز رشد علوم انسانی پذیرش شد.
وی افزود: شرکت تدبیر و توسعه در مرکز فناوری اقبال به عنوان شرکت پسا رشد پذیرفته شد و در حال حاضر بنده به عنوان سفیر فناوری پارک علم و فناوری یزد در کانادا فعالیت دارم.
مدرسی توسعه را قرار گرفتن در ارزش جهانی توصیف کرد و گفت: لازمه ی توسعه، ارتباطات بین المللی است تا بتوان به 99 درصد بازار دسترسی داشت.
وی افزود: سهولت این امر با تاسیس دفتر ایران کانادا با محوریت پارک علم و فناوری یزد و هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می شود که خدماتی از جمله فروش و تبادلِ کالا یا اثر و در سطوح بالاتر ثبت اختراع در خارج از کشور با رعایت ضوابط حقوقی در ایران و خارج را ارائه می نماید.
موسس شرکت تدبیر و توسعه پرنیان، اجرایی کردن ایده به صورت قوی از طریق تیم سازی و تجاری سازی را مهم تر از امکانات دفتری دانست و گفت: گاهی نقطه ی قوت این است که بازار استارت‌آپ را جهانی تعریف کنید.
وی افزود: با رعایت استاندارد های دقیق تر و تعریف استاندارد ها در سطوح جهانی می توان بسیاری از محصولات را در صورت امکان با برند ایرانی و در غیر این صورت با برند سازی خارجی صادر کرد.
مدرسی تصریح کرد: علاوه بر رعایت استاندارد با ارائه ی کاتالوگ و پروفایل قوی که شامل گردش مالی و شراکت ها و همچنین وصل پروفایل به پارک علم و فناوری یزد است، می توان بازار خوبی را در خارج از کشور به دست آورد.
همچنین دفتر ایران کانادای پارک می تواند در خرید تکنولوژی های خارجی به شرکت های مستقر در پارک با عقد قرارداد های متنوعی از جمله فضای کار مشترک و ترنسفر خدمات ارائه دهد.
در ادامه جلسه سینا رادمرد به معرفی خود پرداخت و گفت: فارغ التحصیل کارشناسی رشته مکانیک از دانشگاه یزد، کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی شریف و دکترا و فوق دکترا از دانشگاه یو وی سی هستم.
وی علاقه ی خود را در حوزه ی محیط زیست اعلام کرد و گفت: چند استارت‌آپ در خارج از کشور داشته ام تا تکنولوژی را در خدمت علاقه ام بگیرم.
رادمرد همچنین راهکارهایی برای جذب سرمایه در خارج از کشور ارائه داد و اظهار داشت: استارت‌آپ در همه جای دنیا نیازمند تلاش بسیار زیاد است و دلیل موفقیت استارت‌آپ در همکاری و راهنمایی های تیمی است.
وی افزود: ایده هایی که نیازمند امکانات زیاد نباشند مانند حوزه های آی تی می توانند در ایران با کشورهای خارجی به رقابت بپردازند.
گفتنی است، در این جلسه اطلاعاتی در مورد برند سازی و برندینگ در کشورهای خارجی ارائه شد تا شرکت ها گرفتار مسایل مالیاتی و تحریم ها در خارج از کشور نشوند.

• ۱۷ فروردین, ۱۳۹۷