جلسه آشنایی با تجارب محمد شهاب شهوازیان با موضوع شور استارتاپی، پنج شنبه 6 اردیبهشت با حضور مدیران عامل شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری یزد در سالن اجتماعات پارک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمد شهاب شهوازیان در این جلسه با بیان اینکه مقاطع تحصیلی خود از لیسانس تا دکترا را در دانشگاه یزد گذرانده است، گفت: مشاور توسعه کسب و کار، بنیانگذار شبکه اجتماعی جیک و بوک، منتور کسب و کار شتاب دهنده پیشگامان، منتورینگ در رویدادهای استارتاپی، مشاور حوزه محتوا سازمان فناوری اطلاعات استان، داور صندوق پژوهش و فناوری استان، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر نیک پارسیس، مدیراجرایی و عضو هیات مدیره فروشگاه آنلاین چونک و… از جمله فعالیت های من در حوزه های مختلف کاری است.

وی عوامل موفقیت خود در زومیت را جو صمیمی، دقت و نظم بالا، هدف داشتن، استراتژی محور بودن، تلاش زیاد و هیجان کار عنوان کرد و افزود: اگر در این کار مارکتینگ، پخش خبرنامه و جمع کردن یوزر را پیش گرفته بودیم جایگاه بهتری را کسب می کردیم.

منتور کسب و کار پیشگامان، یکی از راهکارهای مفید در تمامی استارتاپ ها را کار مشترک با دیگر استارتاپ ها عنوان کرد و گفت: این روش به تبادل یوزر بین استارتاپ ها منجر می شود که نقطه‌ی قوت بسیار مهمی است.

وی نکته‌ی مهم دیگر در بازاریابی را ارائه‌ی ارزش به جای ویژگی دانست و گفت: بهتر است به جای بیان ویژگی‌های محصول، ارزش‌های استفاده از محصول را در قالب محتوا به مشتریان خود ارائه داده و در شرح این مطلب هشتگ‌ها و کتاب‌های مرتبط را معرفی کرد.

شهاب شهوازیان با اشاره به مطالب مطرح شده توسط “ست گادین” گفت: در زمان حاضر گوش مخاطبین از تبلیغات پر است و بازاریابی محتوا تنها شکلی از بازاریابی است که باقی مانده و تاریخ مصرف دیگر روش ها گذشته است.

وی افزود: بهترین روش برای بازاریابی، آگاهی بخشی است و بالاترین رتبه در آگاهی بخشی «محتوا» است و بازاریابی‌ای موفق است که روی کانال های مشخصی از مشتریان کار کند.

شهوازیان تصریح کرد: استفاده از شبکه های مختلف اجتماعی با یک محتوا محکوم به شکست است چرا که هر شبکه ای خصوصیات ویژه ای می‌طلبد و بهتر است از تعداد محدودی از شبکه ها استفاده کرد.

گفتنی است سلسله نشست های آشنایی با تجارب با همکاری پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد و مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسب و کارهای نوپا در یزد برگزار می شود.

• ۸ اردیبهشت, ۱۳۹۷