جلسه آشنایی با تجارب حمیدرضا جعفریان مقدم، روز پنج شنبه 13 مهرماه با حضور مدیران عامل شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد در سالن اجتماعات پارک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، حمیدرضا جعفریان مقدم، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پویش داده نوین فارغ التحصیل کارشناسی نرم افزار از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و فعال در حوزه رایانش ابری و مجازی سازی است.
حمیدرضا جعفریان مقدم در این جلسه به تشریح فنون کسب و کار پرداخت و از روحیه کارآفرینی و ضرورت وسعت فکر و اندیشه در مدیریت سازمان و شرکت های خصوصی سخن گفت.
وی ادامه داد: شناسایی بازار و مشتری از مهمترین عوامل موفقیت در ایجاد کسب وکار می باشد که برخورد خوب با مشتری و رضایت مشتری از محصول و خدمات می تواند در ثبات آن موثر باشد.
جعفریان مقدم در پایان اظهار داشت: تا وقتی تقاضا برای ایجاد محصول در جامعه وجود دارد، آن محصول با وجود رقبای دیگر بازهم می تواند تولید شود البته به شرطی که ایده و روش متفاوتی برای عرضه آن وجود داشته باشد.
گفتنی است سلسله نشست های آشنایی با تجارب با همکاری پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسب و کارهای نوپا در یزد برگزار می شود.

• ۱۳ مهر, ۱۳۹۶