جلسه آشنایی با تجارب ابراهیم بلور، سه شنبه 15 اسفند ۹۶ با حضور مدیران عامل شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد در سالن اجتماعات پارک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، ابراهیم بلور، مدیرعامل شرکت نصرپردازان کویر در این نشست ضمن معرفی سوابق تحصیلی خود، گفت: فارغ التحصیل کارشناسی برق- الکترونیک ازدانشگاه یزد و کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی یزد و عضو بنیاد ملی نخبگان و انجمن مخترعین ایران هستم.
وی دوران کارآموزی و کارورزی خود را آغاز علاقه مندی به رشته ی تحصیلی خود دانست و گفت: با ساخت قطعه ای از دستگاه سی پی ام که پیش از این در ایران قابل ساخت نبود، اعتماد به نفسی بالا در زمینه کار خود پیدا کردم.
بلور افزود: پیشنهاد شراکت، پس انداز مالی خود و حمایت یکی از اقوام، مسیر ساخت دستگاه سی پی ام برای اولین بار در ایران و ثبت شرکت و استقرار در پارک علم و فناوری یزد را برایم مهیا کرد.
مدیرعامل شرکت نصرپردازان کویر دلیل پیشرفت در فروش محصول خود را فن مذاکره، تولید منطبق بر فرهنگ ایران، توجه به سلیقه ی مشتری و حضور در نمایشگاه های مختلف دولتی و تجاری دانست و گفت: با اصلاح محصول خود و طراحی محصول های جدید توانستیم خود را وارد رقابت با بازارکنیم.
گفتنی است سلسله نشست های آشنایی با تجارب با همکاری پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسب و کارهای نوپا در یزد برگزار می شود.

• ۱۶ اسفند, ۱۳۹۶