معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور:

به گزارش روابط‌عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، دکتر نسرین سلطانخواه ضمن ابراز خوشحالی از رسیدن به مراحل موفقیت‌آمیز این طرح کلان ملی فناوری، اظهار داشت: ‌امیدوارم در آینده نزدیک شاهد به بار نشستن تلاش‌های دست اندرکاران در سازمان‌های صنایع دریایی ایران، بنادر دریایی، کشتیرانی و موسسه ملی اقیانوس‌شناسی باشیم؛ خوشبختانه هماهنگی‌های خوبی بین سازمان‌های مرتبط در این طرح وجود داشته و هدف معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از ورود به این طرح یا دیگر طرح‌های کلان ملی فناوری، ایجاد جریان‌سازی بوده تا بتوانیم اهرمی برای انجام کارهای بزرگ در کشور باشیم.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه هماهنگی های موجود در این طرح باعث برنامه ریزی صحیح و هدف‌گذاری و سرعت‌بخشی در روند کار شده است، خاطرنشان کرد: ‌هماهنگی و تسریع در امور باعث استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمدی‌های داخلی شده است. این پروژه صرفا ساخت شناور تحقیقاتی اقیانوس‌پیما نیست، بلکه هدف مدنظر معاونت علمی و فناوری، به حرکت درآوردن چرخه بزرگی با همکاری نهادها و سازمان‌های کشور است و در این راستا تلاش داریم تا پیشنهادهای خوب و موثر پیگری جدی شود.

دکتر سلطانخواه ادامه داد:‌ با توجه به اینکه سازمان صنایع دریایی ایران دانش و تجربه‌های بسیار خوبی در ساخت اقیانوس‌پیما بدست آورده، امیدواریم از این تجربه‌ها و دانش برای ساخت دیگر مراحل این پروژه استفاده شود تا ساخت شناور تحقیقاتی اقیانوس‌پیما که یکی از طرح‌های کلان ملی فناوری کشور است، ‌دچار وقفه نشود.

وی تاکید کرد:‌ در طرح‌هایی که جزء طرح های مهر ماندگار دولت قرار دارند، زمان اهمیت زیادی دارد و زمان را در این طرح نباید از دست داد، با وجود اینکه بالاوپایین شدن قیمت‌ها قابل توجیه و جبران است، ولی مجری طرح باید درمورد زمان اتمام و بهره برداری طرح برنامه‌ریزی قطعی صورت دهد. همچنین بهتر است از همین حالا بهره برداران و کسانی که قرار است از این شناور تحقیقاتی اقیانوس‌پیما استفاده کنند، شناسایی و هماهنگی‌های لازم با عوامل مرتبط صورت گیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به سرمایه گذاری سنگین زمانی و فکری که برای طرح کلان ملی فناوری شناور تحقیقاتی اقیانوس‌پیما صورت گرفته، این طرح با راندمان و بهره برداری بالا مورد استفاده قرار گیرد.

• ۱۶ تیر, ۱۳۹۱