آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، صبح روز دوشنبه 15 بهمن 97 به مناسبت فرارسیدن ایام دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با جمعی از روسای دانشگاه ها، مراکز علمی و آموزش عالی استان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پارک علم و فناوری یزد و شرکت های فناور مستقر در آن، برنامه های آتی این مجموعه را تشریح کرد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص توجه به شرکت های دانش بنیان، توجه به این شرکت ها و موسسات فناور را راهبردی اساسی برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان و توسعه پایدار دانست.
پورسراجیان افزود: استان یزد ظرفیت بالایی از نظر نیروی انسانی متخصص دارد و این مسئله وظیفه ما را برای تامین زیرساخت های شکل گیری شرکت های فناور سنگین می کند.
وی تامین فضای استقرار و برخی برداشتها از قانون را از چالش های پیش روی شرکت های فناور عنوان و ابراز امیدواری کرد: با همکاری و همگرایی همه دستگاه های استان بستر مناسبی برای رشد و توسعه شرکت های فناور ایجاد شود.

فایل‌ها

توضیحات نسخه دریافت

توجه به شرکت های فناور، راهبردی اساسی برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان و توسعه پایدار

دریافت