رویداد کارآفرینی و برنامه نویسی ویژه دانش آموزان و معلمان با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران و اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان یزد، توسط شرکت داده پردازان ورتا، ۲۰ اسفند ۹۹ برگزارشد.
الهه نخعی، مدیر عامل شرکت داده پردازان ورتا و مجری این رویداد، با بیان اینکه شرکت کنندگان در بخش کودکان رویداد کارآفرینی و برنامه نویسی به مدت دو ماه زیر نظر مربیان این شرکت، دوره های آموزشی برنامه اسکرچ را گذرانده و بازیهایی را خلق کردند، گفت:۲۳ شرکت کننده در رده سنی ۹ تا ۱۲ سال در قالب ۵ تیم با عناوین نابغه های فردا، نابغه های پیشرو، سیم آخر و اسکرچ در این رویداد بزرگ حضور یافتند.
نخعی افزود:طبق توافق با برگزارکنندگان این رویداد تصمیم بر این شد که برنده ای اعلام نشود و از همه شرکت کنندگان با اهدای لوح و جایزه تقدیر به عمل آید. وی با اشاره به تاثیر مثبت برگزاری این رویداد بر روحیه دانش‌آموزان، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم ارتباط دانش آموزان با یکدیگر، این رویداد بهانه‌ای برای ارتباط و تیم سازی آنها به صورت مجازی شده و تاثیر بسزایی در بالا رفتن روحیه آن ها داشت.

• ۲۴ اسفند, ۱۳۹۹