معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

به گزارش روابط عموایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از واحد مرکزی خبر، نسرین سلطانخواه در دهمین همایش سالانه پارک فناوری پردیس ، افزود : تاکنون با حمایت از ایجاد و فعالیت شرکتهای دانش بنیان، فقط 30 درصد راه را طی کرده ایم و با فراهم کردن بازار برای تولیدات این شرکتها، زمینه توسعه فعالیتهای آنها نیز فراهم می شود.
وی گفت: برای تضمین این بازار قصد داریم لایحه ای با عنوان زنجیره ارزش افزوده تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارائه کنیم .
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به واردات 58 تا 60 میلیارد دلاری کشور در سال گذشته، افزود: 45 میلیارد دلار از این واردات کالاهای ساخته شده و آماده و 4 و نیم میلیارد دلار محصولات با فناوری بالا بود .
سلطانخواه گفت: پارسال 45 میلیارد دلار نیز صادرات داشتیم که 840 میلیون دلار آن محصولات دانش بنیان بود.
وی با انتقاد از واردات زیاد محصولات ساخته شده و صادرات زیاد مواد خام و نیمه خام در کشور، گفت: باید میزان واردات مواد اولیه و صادرات محصولات دانش بنیان را بیشتر کنیم، وارد کردن مواد اولیه می تواند به تولید در کشور رونق بخشد و برای کشور ارزش افزوده ایجاد کند.

• ۲۸ مهر, ۱۳۹۱