به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری گفت: پنجمین جلسه کمیسیون تخصصی توسعه صادرات کالاها و خدمات دانش‌بنیان ذیل کارگروه صادرات کشور با حضور اعضای حقیقی و حقوقی این کمیسیون در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حسین سالارآملی افزود: مهمترین بحث مطرح شده در این کمیسیون، ویرایش آیین نامه اجرایی حمایت از تجاری سازی و توسعه صادرات کالاها و خدمات دانش بنیان بود که به تصویب نهایی رسید که با ویرایش های صورت گرفته، در آینده در دستور کار کارگروه صادرات کشور قرار خوهد گرفت.

سالار آملی ادامه داد: در ادامه جلسه گزارشی از صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صادرات فناوری شریف ارائه شد که این صندوق توانسته با حمایت از شرکت ها و ارائه تضمین نامه ها، بستر ساز تولید و صادرات یک سری از محصولات باشد. این صندوق با همکاری گروهی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف و بانک توسعه صادرات شکل گرفته و امیدواریم روند رو به توسعه خود را ادامه دهد.

معاون امور بین الملل و انتقال فناوری‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری همچنین گفت:‌ در ادامه این جلسه رئیس کانون هماهنگی دانش و صنعت لوازم خانگی توضیحاتی در رابطه با شرایط تولید و صادرات لوازم خانگی و ضرورت دانشی کردن این تولیدات ارائه داد و نهایتا مدیر عامل صنعت پژوهان فرافن از ظرفیت های مناسب این شرکت دانش بنیان برای واردات فناوری و صادرات محصول به کشورهای دنیا توضیحاتی ارائه کرد تا نهادهای مختلف بتوانند از این ظرفیتها در حد توان استفاده کنند.

• ۷ مهر, ۱۳۹۱