در جشن ازدواج و خانواده جوان که در راستای برنامه های طرح استانی پویش اجتماعی ازدواج پایدار برگزار شد،از هیئت مدیره ی شرکت اقتصاد دانش بنیان، مستقر در پارک علم و فناوری یزد به عنوان زوج کارآفرین تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این جشن که ۲۲ مرداد ۹۷ در سالن ورزشی شهید صدوقی یزد برگزار شد، از زوج های جوان کارآفرین تقدیر شد و به یونس میرجلیلی و سمیه نوری زاده؛ اعضای هیئت مدیره شرکت فناور اقتصاد دانش بنیان، لوح تقدیر اهدا شد.
گفتنی است، از زمینه های کسب و کار شرکت مطالعات و پژوهش های اقتصاد دانش بنیان می توان به انجام تحقیقات بنیادی– توسعه ای و کاربردی در زمینه علم اقتصاد، تهیه و تدوین طرح های توجیهی فنی و اقتصادی و امکان سنجی و برنامه ریزی و کنترل پروژه و نظارت طرح های سرمایه گذاری اشاره کرد.
شایان ذکر است، جشن ازدواج و خانواده ی جوان با هدف تجلیل از خیرین و خادمین امر ازدواج، توسط دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد، اداره کل ورزش و جوانان استان یزد و شهرداری یزد برگزار شد.