هم‌زمان با هفته پژوهش و فناوری از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره جوان خوارزمی تجلیل و قدردانی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، در نشست ستاد برگزاری هفته پژوهش در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، اهداف و عملکردهای ستاد در خصوص برگزاری هفته پژوهش و فناوری تبیین شد.
در این نشست اباذر دهقان، مدیر روابط عمومی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران با اشاره به شعار ملی «پژوهش و فناوری، پیشروان اقتصاد دانش‌بنیان» به عنوان شعار هفته پژوهش و فناوری در سال 93 اظهار داشت: هم‌زمان با تشکیل ستاد ملی پژوهش و فناوری و در راستای تحقق اهداف این ستاد، در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نیز ستادی در همین رابطه تشکیل شده‌است.
عضو ستاد هفته پژوهش و فناوری افزود: از جمله اهداف این ستاد هماهنگی و همراهی با اهداف ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری کشور است.
مدیر روابط عمومی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در ادامه گفت : شناسایی توانمندیهای پژوهش و فناوری مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران و فناوران برتر، تجاری‌سازی یافته‌های پژوهش و فناوری، فراهم کردن فضای همکاری بین پژوهشگران و فناوران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و نهادینه کردن پژوهش و فناوری در سطح جامعه از جمله اهداف ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری کشور در سال 93 است.
وی با بیان برنامه‌های این سازمان در هفته پژوهش و فناوری اذعان داشت: شرکت فعال در برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سازمان، نمایشگاه فن بازار ملی، تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی، تجلیل از پژوهشگر، فناور، پژوهشکده و کتابخوان برتر سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران طی مراسمی ویژه و افتتاح مراکز و آزمایشگاه‌های جدید سازمان از جمله برنامه‌های اصلی در هفته پژوهش و فناوری است.
وی افزود: همچنین برگزاری سالانه جشنواره جوان خوارزمی نیز امسال همزمان با هفته پژوهش و فناوری انجام می‌شود و از برگزیدگان این دوره از جشنواره جوان خوارزمی تجلیل و قدردانی به عمل خواهد آمد.
همچنین بازدید دانشجویان، اساتید و صنعتگران از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و تبلیغ فعالیتهای سازمان و برنامه‌ریزی در جهت معرفی عملکرد این سازمان با عنوان «روز درهای باز سازمان» از دیگر برنامه‌های این ستاد برای هفته پژوهش و فناوری می‌باشد.

گفتنی است هفته پژوهش و فناوری امسال از 23 تا 26 آذر ماه برگزار می‌شود.

• ۴ آذر, ۱۳۹۳