به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، در این دیدارتبادل فرصت‌های مطالعاتی استادان، عضویت عراق در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، تأسیس و توسعه پارک‌های علم و فناوری در عراق و برگزاری دومین نشست کمیته مشترک علمی و هماهنگی دو کشور در تهران از دیگر توافقات دو طرف بوده است.
دکتر قربانی در این دیدار با اشاره به مشترکات فراوان تاریخی و فرهنگی دو کشور، بر اجرای توافقات فیمابین در زمینه تبادل استاد و دانشجو به ویژه اعزام استادان ایرانی به عراق جهت آموزش اعضای هیات علمی طرف عراقی در رشته‌های جدید از جمله فناوری نانو و بیوتکنولوژی … و اجرای مفاد یادداشت تفاهم های دانشگاهی با دانشگاه¬های کشورمان تاکید کرد.
گفتنی است در این سفر و با حضور دکتر قربانی و دکتر احمد احمدی رییس سازمان سمت چهارمین نشست کارگروه مشترک تالیف و تدوین کتب علوم انسانی” میان سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت) و وزارت آموزش عالی جمهوری عراق برگزار شد.

• ۲۹ تیر, ۱۳۹۲