مراسم افتتاحیه ساختمان مراکز رشد اقبال روز چهارشنبه 19 اردیبهشت، با حضور عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مهدی کشمیری، قائم مقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری و سرپرست دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور فناوری، علی زینی وند، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد و جمعی از مدیران استان در سالن اجتماعات مرکز اقبال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد در این جلسه ضمن ارائه تاریخچه ای از تاسیس پارک علم و فناوری یزد، گفت: یکی از اهداف استراتژیک پارک علم و فناوری یزد، تاثیرگذاری ویژه در نظام منطقه ای نوآوری است.
وی ضمن توضیح استراتژی ها و برنامه های پارک، تصریح کرد: ایجاد اولین مرکز نوآوری کشور، ایجاد دفتر مالکیت فکری به عنوان مرجع منطقه ای ارزیابی علمی اختراعات، برگزاری جشنواره ملی ایده های برتر و مسابقات اختراعات و ابتکارات دانش آموزی و انجام مطالعات ایجاد راه اندازی نخستین منطقه ویژه علم و فناوری در کشور از مهمترین دستاوردهای پارک علم و فناوری یزد است.
رئیس پارک علم و فناوری یزد در زمینه ی توسعه ی فضای استقرار شرکت های فناور گفت: احیا و مرمت مرکز فناوری اقبال با شعار “پیوند سنت و فناوری” به عنوان یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی استان در حوزه‌ی علم و فناوری بوده و به عنوان الگویی در مرمت های بعدی آثار تاریخی واقع در استان استفاده شده است.
وی ادامه داد: تکمیل توسعه‌ی فضای استقرار شرکت‌های فناور در قالب پروژه ساخت ساختمان “مراکز رشد اقبال” اخیرا به انجام رسیده است و برنامه ریزی فازهای توسعه‌ی مرکز فناوری اقبال و طرح جامع پارک جزو برنامه های آتی مرکز اقبال است.
در ادامه‌ جلسه نیز حسین رحیمی، مدیر واحد عمرانی پارک علم و فناوری یزد نیز گزارشی از روند ساخت ساختمان مراکز رشد اقبال و برنامه های آتی پارک یزد در حوزه عمرانی را تشریح کرد.