قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل:

به گزارش روابط عمومی `پارک و به نقل از وزارت علوم، ارسلان قربانی در افتتاحیه پنجمین جشنواره فکر برتر که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با اشاره به اهمیت برخورداری از علم و فناوری اظهار داشت: علم و فناوری دو واژه کلیدی در بحث جهانی شدن است. قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، علم و فناوری را از نیازهای جامعه بشری بیان کرد و گفت: در آموزه های دینی نیز بسیار به علم تاکید شده است.
قربانی امنیت در علم و فناوری را امری مهم برشمرد و یادآور شد: کشورهایی در جهان می توانند موفق باشند که به عرصه تولید علم و فناوری توجه ویژه داشته باشند. وی حضور در این جشنواره ها را قدمی در راستای تعالی علم و دانش عنوان کرد و افزود: باید در این جشنواره به دنبال مدیریت فکرهای برتر باشیم. قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به نقش پارکهای علم و فناوری در عرصه ملی و بین المللی تصریح کرد: پارکهای علم و فناوری در بسیاری از کشورهای اروپایی و منطقه دارای جایگاه برتری هستند. وی از راه اندازی پارک علم و فناوری در کشورهایی چون تاجیکستان، پاکستان در آینده ای نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: با راه اندازی پارکهای علم و فناوری در کشورهای دیگر نقطه عطفی در تحولات و سیر تکامل علمی کشور را شاهد خواهیم بود.

• ۵ آبان, ۱۳۹۱