بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران با حمایت پارک علم و فناوری یزد، دهم تا دوازدهم اردیبهشت 98 در یزد برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این کنفرانس با هدف گسترش دانش فنی از طریق ایجاد محیطی جهت تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و همچنین تشویق مشارکت محققان برنامه‌ریزی شده و بخش خاصی از آن به مقاله‌های مرتبط با صنعت و اقتصاد برق اختصاص یافته است.
گفتنی است، این کنفراس به میزبانی دانشگاه یزد و با حمایت چند نهاد از جمله پارک علم و فناوری یزد و صندوق پژوهش و فناوری استان یزد برگزار می شود و همزمان با آن، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه و میزگردهای تخصصی و مسابقات و چالش‌های علمی و صنعتی  با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی و صنعتی و سازمان‌های مرتبط برگزار خواهد شد.

• ۶ اردیبهشت, ۱۳۹۸