کارگاه آموزشی نحوه پرورش و تکثیر زالو، به همت هسته زالو طب و با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه با حضور علاقه مندانی از شهرهای لار، بافق، مهریز، میبد، یزد و تهران در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، هسته زالو طب که با ایده محوری «تولید فراورده های درمانی مرتبط با زالو» در مرکز رشد ابرکوه پذیرش گرفته است، در گام اول قصد راه اندازی و افزایش تعداد کارگاه های پرورش و تکثیر زالو را در استان یزد دارد تا بتواند در مراحل بعد نسبت به فرایندهای تولید دارو از آن ها اقدام نماید.
گفتنی است، زارع پور، مدرس و پرورش دهنده زالو در این کارگاه 8 ساعته مطالبی از جمله شناخت زالو و ساختار آکادمی بدن زالو، راه های تشخیص گونه های طبی و غیر طبی زالو، نحوه غذادهی به زالو، معرفی شرایط تولید مثل زالو، خواص درمانی زالو، کسب درآمد از زالو و مشتقات آن، شیوه های تولید و پرورش زالو و … ارائه نمود.