کارگاه دو روزه آشنایی با آینده پژوهی، مبانی و مسیر ها، مطالعه موردی و آینده کاوی مسأله آب در استان یزد، 30 بهمن و اول اسفند ماه با حضور مصطفی تقوی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان مدرس در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این کارگاه آموزشی که با حضور شهرام شکوهی؛ معاون پشتیبانی پارک یزد و روح الله حمیدی مطلق؛ معاون پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، علاوه بر ارائه مبانی، مقدمات و فنون آینده پژوهی، مباحثی مرتبط با موضوع آب در استان یزد و چشم اندازهای آن مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است کارگاه آشنایی با آینده پژوهی، مبانی و مسیر ها، در خصوص آینده کاوی مسأله آب در استان یزد، زیر نظر مرکز توسعه فناوری آب وابسته به پارک علم و فناوری یزد و با همکاری پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف برگزار و به شرکت کنندگان گواهینامه شرکت در دوره از سوی پارک علم و فناوری یزد اعطا شد.