نشست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با شرکت های فناور منتخب پارک علم و فناوری یزد، عصر شنبه 9 دی ماه سال 96 در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد در این نشست، سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، داریوش پورسراجیان؛ رئیس پارک علم و فناوری یزد، محمود زمانی قمی؛ استاندار یزد، محمد صالح اولیا؛ رئیس دانشگاه یزد، محمود شیخ زین الدین؛ معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری رئیس جمهوری، علی زینی وند؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد و جمعی از شرکت های منتخب فناور مستقر در پارک حضور داشتند.
در این جلسه ابتدا شرکت های منتخب ضمن معرفی مجموعه خود به بیان مسایل و دغدغه های خود پرداختند. پس از اتمام صحبت های نماینده های شرکت ها، معاون علمی و فناوری و فناوری رئیس جمهوری به ایراد سخنرانی پرداخت.
سورنا ستاری حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه توزیع کالا را اتفاقی مناسب دانست و ابراز کرد: بروکراسی ادارای و سیستم تأمین مالی دو مشکل شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای فناورانه است که باید مورد توجه بیشتری قرار گرفته و برای رفع آن اقداماتی انجام شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم حمایت از شرکت‌های فناور گفت: کاهش هزینه‌ها و ورود فناوری روز دنیا به صنایع دو مزیت استارت آپ‌ها و کسب و کارهای نوین است.
معاون علم و فناوری رییس جمهور جذب سرمایه گذار برای توسعه فناوری های نوین را از جمله مهمترین راهکارهای ارائه خدمات بیشتر و بهتر عنوان کرد و گفت: صندوق های حامی علم و فناوری درارائه تسهیلات با محدودیت روبرو هستند و بهره گیری از سرمایه گذار بهترین روش برای موفقیت شرکت های دانش بنیان است.
گفتنی است در پایان جلسه معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از بخش های مختلف پارک علم و فناوری یزد دیدن کرد.